Aan de hand van Bijbellezingen uit Micha 4: 1-5 en Johannes 21: 15-21 werd ingegaan op de barmhartigheid van onze God, belichaamd door zijn zoon Jezus Christus. Petrus loochende Jezus tot drie keer toe, maar even vele keren kreeg hij een nieuwe kans en werd hem vergeving en genade geschonken. Net zoals die grote barmhartigheid ook voor ons geldt. De dienst stond onder leiding van da. Yvonne Slik uit Balk.

Tegelijk met deze viering was er een bijeenkomst van de groep Kom in de Kring. Dit keer op de boerderij van Age Wiebren en Windel Jongbloed in Wytgaard, waar de kinderen op bezoek waren om de jonggeboren lammetjes te bewonderen.

Deze dienst is nog een maand te beluisteren en te bekijken op: Kerkdienstgemist.nl. 
Meer foto’s van deze dienst staan op: Fotowebsite KerkinWirdum.
De liturgie voor deze dienst vindt u hier: 2024-04-14 liturgie
Van deze dienst wordt een zon-dagboek gemaakt. Dat staat inmiddels op: Zon-dagboek-2024

Zending/ZSM

Collectes: De 1e collecte is voor Kerk In Actie – Rwanda. Het is 30 jaar geleden dat er in Rwanda een verschrikkelijke genocide plaatsvond. Nog altijd ondervinden de inwoners daar de gevolgen van. Daarom collecteren we voor verzoening en werkgelegenheid voor Rwandese jongeren. Veel daders van de genocide in Rwanda (1994) zijn inmiddels terug uit de gevangenis. Kerken organiseren ‘Lichtgroepen’ waar slachtoffers en daders elkaar ontmoeten en weer leren samenleven. Zeventig procent van de jonge Rwandese bevolking heeft de genocide nooit meegemaakt. Hun probleem is gebrek aan werkgelegenheid. Ook voor hen wil de kerk er zijn. Ze biedt jongeren praktische trainingen aan die hun kansen op werk vergroten. Want deze jonge generatie is de hoopvolle toekomst van Rwanda. Meer informatie vindt u op: Kerkinactie Rwanda/ U kunt uw bijdrage overmaken op NL33 RABO 0153 7489 23 t.n.v. Zending- Miss. gemeente PKN Wirdum e.o. onder vermelding van: Rwanda.

Kerkelijk werk

De 2e collecte is voor het eigen kerkelijk werk. Uw bijdrage hiervoor kunt u overmaken op rekeningnummer: NL87 RABO 0152 8786 37 van de PKN Wirdum e.o. onder vermelding van: Kerkelijk werk.

Uw bijdrage kunt u ook overmaken door het scannen van de QR code(s).