Al flink wat jaren worden er bij de kerkdiensten in de Sint Martinuskerk in Wirdum foto’s gemaakt. Foto’s voor het zon-dagboek dat van die dienst wordt gemaakt en voor plaatsing op deze website.

Tijdens de kerkdienst op Pasen wordt de ‘oude’ Paaskaars weggegeven aan iemand die zich bijzonder heeft ingezet voor het gemeentewerk.  Wie diegene is blijft altijd de vraag tot het moment tijdens die kerkdienst.  Voor de fotograaf het moment om te kijken hoe de foto’s het beste kunnen worden gemaakt.

Ook bij Pasen 2021 verliep het zoals verwacht totdat bleek dat deze keer de fotograaf zelf de Paaskaars kreeg. Dat is dan wel even schakelen….  Opeens sta je niet achter maar voor de camera. Een van de andere fotografen had de camera ook bij zich. En nog later bleek dat de kleinkinderen enthousiast meekeken via de livestream.

Dank voor de waardering en verrassing.  Hoop ik nog langere tijd achter de camera en voor de website te kunnen blijven werken.