We mogen nu alweer een paar weken met 30 mensen in de kerk zijn. Hier wordt goed gebruik van gemaakt. Daarom hierbij even een ‘opfrisser’, wat er van u wordt verwacht als u naar de kerkdienst wilt komen.

Bij verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) van u of uw huisgenoten, vragen we u om thuis te blijven. Bezoekt u de dienst dan graag mondkapje dragen (tot u bij de zitplaats bent), handen ontsmetten, 1,5 meter afstand houden en de aanwijzingen op volgen.

Hoe werkt het?
Ieder kan zich aanmelden voor een bepaald tijdstip. Dit wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd op de website, via de mededelingen en (als het mogelijk is) via ons kerkblad. De aanmeldingen worden verzameld. Daarna krijgt ieder die zich heeft aangemeld een bericht of hij of zij kan komen of niet.
Hoe kunt u zich aanmelden?
– Via mail op kerkinwirdum@gmail.com

Wat moet u doorgeven?
– Naam
– Telefoonnummer
– Aantal personen

Tot wanneer kunt u zich aanmelden?
Voor een kerkdienst op zondag, kunt u zich aanmelden tot vrijdag 17.00 uur.
Alleen in het geval, dat u het aanmelden bent vergeten of als er iets veranderd is, kunt u bellen of appen met telefoonnummer 06-20089787.

Voor diegene, die thuis willen blijven, of niet naar de kerkdienst kunnen komen:
U bent, ook online, VAN HARTE WELKOM!    

Meer informatie:     https://kerkinwirdum.com/2021/03/03/welkom-bij-de-kerkdienst-in-wirdum/

Met hartelijke groet,
De Kerkenraad.