Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat u met ingang van zondag 7 maart weer van harte welkom bent bij de kerkdienst in Wirdum. Gelet op het besmettingsgevaar vragen wij u om de voorschriften m.b.t. de coronamaatregelen nauwkeurig na te leven.

Samengevat zijn deze regels:

  • Meldt u aan voor de kerkdienst via kerkinwirdum@gmail.com
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Draag een mondkapje als u de kerk binnen gaat.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • Wacht tot u naar uw plek in de kerk wordt gebracht.
  • Neem uw jas mee naar de zitplaats
  • Wacht na de dienst tot u gevraagd wordt de kerk te verlaten.

Meer informatie over de regels en richtlijnen vindt u in het gebruikersplan voor de Sint Martinuskerk in Wirdum. Zie: gebruiksplan-st.martinuskerk-23-10-2020.pdf (wordpress.com)   Bij de aankondiging van de kerkdienst op de website komt te staan tot welk moment u zich kunt aanmelden voor het bijwonen van de kerkdienst. Het maximale aantal bezoekers is 30.

Uiteraard is de kerkdienst ook live te volgen via: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1520596