40dagentijd ‘Ik ben er voor jou’

Heeft u ook het ‘survivalpakket’ voor de 40dagentijd ontvangen?
De Zendings- en Missionaire Commissie nodigt u uit om mee te doen en ‘samen op weg’ te gaan naar Pasen.

Wat is vasten?
Vasten kan betekenen dat je ergens van afziet, zoals vlees, autorijden of sociale media. Het kan ook betekenen dat je juist iets extra’s doet, zoals bijvoorbeeld iemand een kaart sturen, een compliment geven of voor iemand bidden. Met de vastenkaart van Kerk in Actie kun je zeven weken lang elke week op een andere manier vasten. Bij elke dag staat een bedrag dat je kunt (be)sparen of missen. Dit geld is voor de 40dagentijd-projecten van Kerk in Actie. Over deze projecten kunt u lezen op 40dagentijdcampagne.

40dagentijdkalender
Voor extra inspiratie is er de 40dagentijd kalender. De Petrus veertigdagentijdkalender 2021 daagt je uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen. Schrijf je in en ontvang iedere ochtend van de 40 dagentijd een mail. Veertigdagentijd | Petrus (protestantsekerk.nl)

Gaat u de uitdaging aan?
Voor uzelf en kinderen is de vastenkaart beschikbaar. Het geld wat u spaart kunt u in een spaardoosje stoppen of opschrijven en aan het eind van de 40dagentijd overmaken naar de Zendings- en Missionaire Commissie rekeningnummer: NL 33 RABO 015.37.48.923 o.v.v. spaardoosjes 40dagentijd.

Wilt u het liever fysiek inleveren dan kunt u aan het einde van de 40dagentijd het bedrag in een envelop stoppen en inleveren bij Gerrit Wijnsma, Lytse Buorren 30, Wirdum