Tot en met 16 augustus worden er geen kerkdiensten gehouden in  Wirdum.  Op 23 augustus hopen wij elkaar weer te zien in de Sint Martinuskerk. Tot die tijd nemen wij op de zondagen een kijkje in het verleden.  Overigens, via www.kerkdienstgemist.nl kunt u iedere zondag meeluisteren bij een andere gemeente.

Op zondag 09 september 2007 werd het eerste zon-dagboek gemaakt van een kerkdienst in Wirdum. Deze zondag stond in het teken van Monumentendag. En de eeuwenoude Sint Martinuskerk is het oudste monument in Wirdum. Het werd een bijzondere dienst waarbij de familie van Doeke Hellema een bijzondere plaats in nam. Een impressie:

 

Het eerste zon-dagboek kunt u lezen en bekijken op: https://kerkinwirdum.files.wordpress.com/2017/02/2007-september-91.pdf

Uiteraard kunt u wel iedere zondag een kerkdienst beluisteren van een andere kerk in Fryslân of elders in het land. Daarvoor kunt u kijken op: www.kerkdienstgemist.nl  gemist.