Tot en met 16 augustus worden er geen kerkdiensten gehouden in  Wirdum.  Op 23 augustus hopen wij elkaar weer te zien in de Sint Martinuskerk. Tot die tijd nemen wij op de zondagen een kijkje in het verleden.  Overigens, via www.kerkdienstgemist.nl kunt u iedere zondag meeluisteren bij een andere gemeente.

Op zondag 26 juli 2015 ging ds J.Visser uit Stiens voor in de kerkdienst. De preek ging over Handelingen 6. Paulus en Silas die gevangen zitten maar toch een loflied zingen. Tijdens de geloofsbelijdenis werd in de handen geklapt en de voorganger kreeg daarbij steun van twee kinderen.  Hier volgt een impressie van deze dienst.

En ook toen werd er al een zon-dagboek gemaakt. U kunt het nog steeds lezen en bekijken op: https://kerkinwirdum.files.wordpress.com/2017/02/36-juli-26-ds-visser-stiens.pdf

Uiteraard kunt u wel iedere zondag een kerkdienst beluisteren van een andere kerk in Fryslân of elders in het land. Daarvoor kunt u kijken op: www.kerkdienstgemist.nl  gemist.