Tot en met 16 augustus worden er geen kerkdiensten gehouden in  Wirdum.  Op 23 augustus hopen wij elkaar weer te zien in de Sint Martinuskerk. Tot die tijd nemen wij op de zondagen een kijkje in het verleden.  Overigens, via www.kerkdienstgemist.nl kunt u iedere zondag meeluisteren bij een andere gemeente.

Op zondag 19 juli 2009 ging ds J.Elsma voor in de kerkdienst. De preek ging over Openbaringen. Tijdens de preek gingen de kinderen naar de kindernevendienst. Ook waren er bloemen tijdens deze dienst. Die gingen naar de fam. Beukema en mevrouw Knoop. Hier volgt een impressie van deze dienst.

En ook toen werd er al een zon-dagboek gemaakt. U kunt het nog steeds lezen en bekijken op: https://kerkinwirdum.files.wordpress.com/2017/02/2009-juli-19.pdf

Uiteraard kunt u wel iedere zondag een kerkdienst beluisteren van een andere kerk in Fryslân of elders in het land. Daarvoor kunt u kijken op: www.kerkdienstgemist.nl  gemist.