Ook deze 40dagentijd heeft u weer mee kunnen doen met de spaardoosjes actie.
De vastenkaart bood voor elke week een uitdaging om invulling te geven aan vasten: door ergens van af te zien of door met iets nieuws te beginnen. Op de kaart heeft u bij kunnen houden hoeveel tijd/geld u bespaard heeft en wat u heeft kunnen inzetten om op te staan en in actie te komen voor één van de projecten in de 40dagentijd.
Misschien heeft u er zelf een mooie invulling aan gegeven. Deel dit dan vooral in een bericht/reactie hieronder zodat we dit met elkaar kunnen delen.

Wij hebben de spaardoosjes niet kunnen verzamelen in de kerkdienst. Maar natuurlijk kunt u de inhoud wel naar ons overmaken! U kunt het bedrag overmaken op NL33 RABO 015.37.48.923 t.n.v. Protestante Gemeente te Wirdum, graag met de omschrijving ‘Spaardoosje en/of Vastenkaart’.
Hartelijk dank!