Willem & Erna Vedder werken bijna 5 jaar als zendingswerkers van Jeugd met een Opdracht in de sloppenwijken van Lima, Peru. Ze vertellen:

Wij zijn dankbaar voor alles wat we mogen doen en vertrouwen op God die ons helpt ook in deze moeilijke omstandigheden wat betreft het coronavirus.

Peru zit in een lockdown voor tenminste 2 weken. Dit betekent dat we alleen de deur uit mogen m boodschappen te doen. Het meest moeilijke op dit moment zijn de families die leven van dag tot dag en niet meer kunnen werken om eten te kunnen kopen. Ze hebben geen reserves. Ook zijn er bijna 1 miljoen vluchtelingen uit Venezuela die het erg moeilijk hebben. Wij, als kerk met het project Brazos Abiertos helpen vele gezinnen met voedselpakketten om te kunnen overleven.

Maar dat kunnen wij niet alleen, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij maken voedselpakketten van 25 euro om uit t delen aan de families waarmee ze een week kunnen overleven. Help je mee? Je bijdrage kun je overmaken op IBAN-nummer: NL93 RABO 0348 6148 29 ten name van Rafaël Amersfoort onder vermelding van: Voedselhulp Peru. Je bijdrage aftrekbaar voor de belasting.

Alvast hartelijke dank. Veel liefs uit Lima, Peru. Willem & Erna Vedder.
Zie ook: www.weloveperu.nl