Iedere 1e zondag van de maand staat de voedselman voor de voedselbank in de hal van de kerk. Ook staat die mand vervolgens in de SPARRR.  Voor kerst worden kerstassen uitgedeeld. Die worden door u gevuld teruggebracht voor mensen die een beetje hulp best kunnen gebruiken. En er is de jaarlijkse kerstmaaltijd in december. Onze diaconie en meer vrijwilligers organiseren dit. 

Van de Voedselbank kregen we een bedankje voor de maandelijkse rijk gevulde dozen die wij bij ze brengen of als ze door de voedselbank worden opgehaald:
“Heel, heel veel dank, wij maken er vele mensen blij mee en hopen in 2020 weer op jullie steun. Ook wensen wij jullie nog een gezond 2020.

De diaconie bedankt jullie voor de goed gevulde tassen die weer binnenkwamen. Er zijn opnieuw veel alleenstaanden/gezinnen in en om Wirdum blij gemaakt met een tas vol lekkere levensmiddelen en snoep voor de kinderen in deze donkere maanden.
Heel veel dank daarvoor.

Wij bedanken alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de jaarlijkse Kerstbroodmaaltijd. Wat was het gezellig en wat hebben we met elkaar gezongen, geluisterd naar het gedicht en een kerstverhaal. Genoten van een hapje en een drankje en met elkaar van de broodmaaltijd.