Op deze met zon overgoten zondagmorgen troffen de kerkgangers elkaar onder het genot van een kopje koffie, pepernoten en speculaas. Om tien uur ging de dienst van start. “Reclame, is dat een goed verhaal?”, was het thema.

De werkgroep het Praethuys vulde de dienst samen met onze voorganger in. Het ging over commerciële reclame, ideële reclame en ideale reclame. Dit laatste had de werkgroep zelf bedacht. Het ging over verlanglijstjes van jong en oud. In de verkondiging over verlangens in het leven, die niet altijd – of lang niet altijd – worden ingevuld. In het geloof gaat het niet om het willen hebben of krijgen, maar om het “zijn”. Ik mag er zijn. En als ik er mag zijn, mag de ander dat ook. Wie hierover meer wil weten, kan terecht bij het Zon-Dagboek, dat binnenkort op deze website verschijnt.

Van deze dienst wordt een zon-dagboek gemaakt. Daarin kunt u meer lezen bekijken van wat er in deze dienst gebeurde en hoe die verbinding werd gemaakt. Het staat inmiddels op deze website. Zie ook: https://kerkinwirdum.files.wordpress.com/2019/12/52.-nov-17.-reclame.pdf
Ook kunt u de dienst nog een maand lang beluisteren via: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1520596
Meer foto’s van de kerkdienst staan op: https://www.flickr.com/photos/148412202@N04/albums