Op zondagmorgen 26 mei was Durven dromen het thema van de kerkdienst. Mee georganiseerd door de club ‘Jong belegen’, predikant, pianiste en al die andere mensen die actief zijn de kerkgemeenschap.

Dromen kwam natuurlijk voorbij in de prachtige geschiedenis van Jozef. We hoorden hoe hij door zijn broers werd verkocht, in Egypte een positie verwierf, de gevangenis in ging en daar toch weer uitkwam toen hij een droom aan de Farao uitlegde. Maar uiteindelijk ook, op wonderlijke wijze, weer in contact kwam met zijn familie. De kinderen gingen ook met dit thema aan de slag. En zo liep traditie (we kregen zelfs allemaal een pepermuntje aangeboden voor de preek) en jonge jeugd (die ons druiven aanboden) mooi door elkaar heen.

Van deze dienst wordt een zon-dagboek gemaakt. Daarin kunt u meer lezen en bekijken van wat er in deze dienst gebeurde. Het staat op deze website.. Zie ook: https://kerkinwirdum.com/zondagboek-2019/

Meer foto’s van deze dienst staan op: https://www.flickr.com/photos/148412202@N04/albums