Deze eerste zondag na Pasen ging Ds. Asscher voor in de kerkdienst in Wirdum. Wij luisterden o.a. naar het Bijbelgedeelte waarin Jezus verschijnt bij zijn leerlingen terwijl de deuren op slot waren.  Ze herkenden hem pas toen hij zijn wonden (van de marteldood) toonde…  Hoe herken je Jezus? Waaraan zou je Jezus herkennen als hij er nu was? Een vraag om over na te denken.

Samen stonden wij stil bij het overlijden van ons gemeentelid  Tetje Jongbloed – Spoelstra.

Van deze dienst word een zon-dagboek gemaakt. Daarin kunt u meer lezen en bekijken over wat er in deze dienst gebeurde. Binnenkort komt het op deze website te staan. Of volg deze link: https://kerkinwirdum.com/zon-dagboek-archief/

Meer foto’s van deze dienst komen staan op: https://www.flickr.com/photos/148412202@N04/albums

Laten wij van hier vertrekken
    onze toekomst tegemoet
Dat onze ogen mogen zien
    waar ons hart naar verlangt
Dat onze voeten mogen lopen
    waar onze ziel de weg weet
Dat onze liefde mag bloeien
    over muren en hekken heen
Daartoe zegene ons God de Allerhoogste